2018-11-27 08.44.11 2.jpg

Hvem er jeg?

Det er sikkert greit å ha et lite kjennskap til personen bak denne siden. Først og fremst vil jeg bare takke deg for at du tar turen innom her! Det betyr utrolig mye for meg. Mitt navn er Tommy og jeg bor i flotte Horten i Vestfold. Til daglig jobber jeg som barnas Supermann i byens beste barnehage. En bedre jobb enn det kan jeg faktisk ikke se for meg. Her lærer man så mye om seg selv og lærer å se verden på en helt ny måte enn hva man er vandt til. Et lite bonusprosjekt jeg har fått lov til å drive med i denne barnehagen er fotoprosjektet mitt “Barn Med Kamera”. Her leker og lærer vi ved hjelp av foto, på mange ulike og spennende måter. Dette har foregått i snart fem år.

Så fort arbeidsdagen er over og kappen tas av, kan jeg holde på med mitt. Tiden blir mye brukt foran pc-skjermen ettersom det er en av mine store interesser. Samtidig er jeg utrolig glad i friluftsliv og nøler ikke med å tilbringe litt tid der, uansett tid og vær. Gjerne med litt god filmmusikk på ørene. Da slapper jeg virkelig av!

Hvorfor fotografering?

Så fort jeg fikk mitt første kamera som barn har jeg hatt stor interesse for å fange de magiske øyeblikkene! Mitt ønske er at dere skal kunne se tilbake på disse bildene og ha muligheten til å gjenoppleve denne dagen, enten om det er i et bryllup med deg og din kjære, eller om det er en familietur i skogen. Prøver å holde meg litt unna det ferdig oppstilte bildet med påklistret smil. Som person er jeg stille og rolig, og er veldig glad i å spre glede til de rundt meg. Oftest ved å slenge ut tørre vitser/kommentarer jeg selv knekker sammen av, men andre får også lov til å dele denne gleden med meg.

 
bmk.jpg

“Barn Med Kamera”

«Barn Med Kamera» - et fotoprosjekt, etablert i 2014, hvor barn og unge blir introdusert for alt det magiske fotoverdenen har å by på! Fokuset på lek og læring oppleves gjennom kameraet. I tillegg til alt det tekniske, knyttes også bruken opp til ulike aktiviteter som barna allerede har kjennskap til.

I tillegg til lek og læring, har vi også fokus på et felles vennskap. I hverdagen er det stor iver om å være best i alle slags mulige aktiviteter. Så fort det er fotogruppe, glemmer barna å konkurrere – her deles det kunnskap og barna får en mestringsfølelse uten like. Vi har så mye å lære av hverandre!